AVECO

Vannrensere & Kjølere, Salg & Service.

Stacks Image 25

Purosmart RO

Omvendt Osmose
PuroSmartRO er verdens minste komplette system for omvendt osmose (på engelsk: reverse osmosis, forkortet til RO). Denne lille minirenseren settes rett på kjøkkenkranen med en hurtigkobling. PuroSmart er enkel å bruke, liten og lett – også velegnet for bruk på reise, på hytta etc.
Omvendt osmose er anerkjent som den beste og mest tilgjengelige teknologi for produksjon av drikkevann av høyeste kvalitet.

Smart og enkel modell
PuroSmart er den eneste kranmodellen på markedet som har både omvendt osmose og et kombinert kullfilter og partikkelfilter i tillegg.

I motsetning til andre små kranfiltere som krever hyppige filterbytter og bare forbedrer lukt og smak, renser PuroSmart vannet ordentlig, på molekylnivå.

PuroSmart vil gi deg ca. 2 – 3 liter renset vann pr. time, men dette er helt avhengig av vanntrykk, temperatur og vannkvalitet på stedet. Vanntrykket bør være minst 3 kilo. Høyere trykk gir høyere produksjon av renset vann. Det ferdig rensede vann kan for eksempel samles på en kanne – eller direkte i drikkeglass eller på vannflaske.

OBS: PuroSmart tåler IKKE varmt vann!
Pass derfor alltid på å fjerne PuroSmart før du skal tappe varmt vann.
Omvendt osmose er anerkjent som den beste og mest tilgjengelige teknologi for produksjon av drikkevann av høyeste kvalitet.
 
Vannet presses gjennom en membran ved hjelp av trykket i vannledningen. Denne membranen slipper gjennom noe vann og andre små molekyler, mens større molekyler og resten av vannet blir ledet til avløp. Omvendt osmose er den mest grundige formen for vannrensing. Bare ved å fjerne alt kan vi være sikre på at alle uheldige stoffer i vannet blir renset bort.
PuroSmart er enkel å montere:
  1. Fjern areatoren eller silen som sitter på kranen og monter hankoblingen som følger med renseren.
  2. Trykk ned den hvite ringen.
  3. Plasser renseren på kranen, slipp den hvite ringen – og renseren er klar til bruk.
PuroSmart-membranet har en levetid på 1-2 år ved normal bruk. Filteret til PuroSmart har en levetid på 2-3 måneder. Refill PuroSmart-filter kan du bytte selv – det er enkelt å skru PuroSmart fra hverandre uten bruk av verktøy.
  • Stacks Image 26
    Vil du vite mer?
    Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om PuroSmart RO.
    Send oss en e-post eller ring oss på telefon 69 16 35 47