AVECO

Vannrensere & Kjølere, Salg & Service.

Stacks Image 27

Tekniske spesifikasjoner

Elektrisk spenning
220-240 V / 50-60 Hz
Strømforbruk:
75 W
Mål:
L25 x B25 x H46 cm
Kapasitet – ferdig filtrert vann:
3 liter
Kapasitet – påfyllingsenhet:
1 liter
Kjølesystem:
TTX™ Technology
Vanntemperatur:
Romtemperert vann eller avkjølt vann (6 grader)
Filtersystem:
Granulert aktivt kull (GAC) med ionebyttemasse

Olivia vannkjøler

Med kullfilter
Denne hendige, frittstående modellen tar liten plass, krever lite strøm og plasseres lett overalt hvor du vil ha godt vann tilgjengelig.

Olivia Vannkjøler er velegnet hjemme (for eksempel på kjøkkenet), på hytta – og passer også godt når du vil ha godt drikkevann på arbeidsplassen din (for eksempel på spiserommet). Fyll på med vanlig springvann, la det bli renset og avkjølt – og vips! så har du forvandlet vannet. Det smaker friskt og godt og er lett å drikke.

Det rensede vannet gir også bedre smak på kaffe og te, og er også ypperlig til matlagingen (koking av grønnsaker, ris, pasta, fisk, supper etc).

Effektiv og praktisk

Olivia Vannkjøler har plass til 3 liter ferdigfiltrert vann, dessuten ytterligere 1,5 liter vann i påfyllingskammeret. Hvis du derimot etterfyller med 1 liter vann før beholderen av ferdigfiltrert vann er tom, vil du alltid ha nok renset og avkjølt vann.

Olivia vannkjøler har to tappekraner – en for kaldt vann (blå) og en for romtemperert vann (oransje). Ved å trykke ned begge kranene samtidig får du et avkjølt vann som ikke er fullt så kaldt.


Kjølesystemet

TTX™ Technology ble opprinnelig utviklet spesielt for bruk innen romfart, der det er viktig med effektive og små systemer som krever lite energi og opptar liten plass. Denne termo-elektriske teknologien har gjort det mulig å designe den kompakte, effektive og praktiske vannkjøleren som passer like godt hjemme som på arbeidsplassen.


Filtersystemet

Filterpatronen inneholder granulert aktivt kull (GAC - Granulated Active Carbon) kombinert med en ionebyttemasse. Filteret reduserer både innholdet av klorforbindelser og tungmetaller (bl.a. bly, kobber, jern og mangan) og fjerner uønsket lukt, smak og farge. Ved normal bruk varer filterpatronen i omkring 3 måneder før den bør byttes.
Dette produktet kan du montere selv, helt uten verktøy. Det eneste du trenger er kullfilteret som følger med i esken.
Kullfilter bør byttes hver tredje måned. Du kan få kjøpt flere kullfiltere hos oss, bare kontakt oss.
  • Stacks Image 28
    Vil du vite mer?
    Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om Jocca vannkjøler.
    Send oss en e-post eller ring oss på telefon 69 16 35 47